TUBITAK MASTER- DOKTORA BURSU

Bilkent Aysel Sabuncu Beyin Araştırma Merkezi’nde MR görüntü analizinde çalışmak üzere  TUBİTAK 1001 projesinde bursiyer, aranmaktadir. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yürütülmekte olan TUBİTAK projesi ‘Servikal distoni ve fokal el distonisi hastalığında MR-rehberliğinde “Sürekli theta burst transkraniyal manyetik stimülasyon” uygulanmasının, kortikal uyarılabilirlik üzerine etkilerinin nörogörüntüleme ve elektrofizyolojik olarak incelenmesi’ başlıklı olup, EEG,  EMG,TMS gibi elektrofizyolojik veri analizinde de çalışma olanağı vardır. Aday bu projede Hacettepe Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Çağrı Temuçin ve Radyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Kader Karlı Oğuz ile çalışacak ancak UMRAM bağlantısı nedeniyle tüm nörolojik ve mühendislik bilimleriyle ortak çalışmalar yürütme imkanına sahip olacaktır.

Genel Nitelikler

  • Fen Bilimleri veya Mühendislik Bilimleri’nden yüksek lisans için lisans, doktora için yüksek lisans derecesini almış olmak,
  • Matlab ve Java yazılımlarına hakim olmak,
  • Alanında literatür takip edebilecek, metin hazırlayabilecek kadar iyi derecede İngilizce bilmek,
  • Disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak, ast-üst ilişkilerini doğru yönetebilmek, ekip çalışması yapabilmek, çalışma motivasyonu yüksek olmak.

ADAYLARIN BAŞVURU SIRASINDA CEVAPLAMASI BEKLENEN SORULAR:

1) Linux işletim sistemini kullandınız mı?

2) Kullandığınız yazılım programlarını listeleyeiniz.

3) Matlab ve Java bilginizi 1’den 10’a kadar puanlayınız.

4) Nörobilim üzerine deneyiminiz var mıdır? Kısaca açıklayınız.

5) Daha önce görüntü analizi yaptınız mı? Kısaca isimlendiriniz.

6) Hayvanlarla çalışma belgeniz var mıdır?

7) İlkyardım belgeniz var mıdır?

Başvuru için:

e-posta:  aydan@ee.bilkent.edu.tr