3T Kullanım Kuralları Güncellemesi

 

Sayın 3T Kullanıcıları,

Daha önce duyurulan hijyen kurallarına titizlikle uyulduğu için herkese teşekkür ederiz. Şu ana kadar 3T çalışmaları sorunsuz bir şekilde ilerlemekte. Bununla birlikte kullanımın daha verimli hale gelmesi için aşağıdaki değişikliklerin yapılmasına karar verildi:

1. İnsan ve hayvan deneyleri ardından bırakılması gereken boşluk 3 saate indirildi.

2. Sabah saatlerinde alınan randevunun en geç saat 14:00’de bitmesi zorunludur. Buna zorunlu boşluk süresi de dahildir. Örneğin; bu bir insan çalışması ise, çalışmanın kendisinin saat 11:00’de bitmesi zorunludur.

3. Öğleden sonra randevusunun saat 14:00’den sonra başlaması zorunludur. Mümkünse lütfen çalışmalarınızı 14:00’den sonra en erken olacak şekilde başlatınız, böylece akşam saatlerinde bir çalışma daha yapılabilmesi için yeterli zaman kalacaktır.

Scanner Takvimi Kullanımı, Randevu Alma Kuralları

1. Haftaiçi 09:00 – 17:30 saatleri arasında 2 iş günü ve daha öncesinden takvimde 3 saatten fazla yer ayırmaya merkezimiz tarafından izin verilmemektedir. Özel durumlar için önceden yetkili personel ile iletişime geçebilirsiniz.
2. Takvimde ayrılan çalışma süresine önceden haber verip mazeret bildirmeksizin 15 dakikadan geç gelenlerin çalışma saati merkezimiz tarafından iptal edilerek kullanmak isteyen başka araştırmacılarımıza aktarılabilmektedir.
3. Program iptalini 1 gün öncesinden yapan kullanıcıların gruba scanner’ın o saatlerde boş olduğuna dair bilgilendirme mesajı atmaları gerekmektedir.
4. Program iptailini gün içinde yapacak olan kullanıcıların, yerlerine çalışacak başka bir kullanıcı bulmaları rica edilmektedir. Bunun için öncelikle kendisinden sonraki kullanıcıya, o uygun değilse başka bir kullanıcıya ulaşmaları tavsiye edilir. Bu ihtimallerin hiç biri mümkün olmadıysa yetkili personele ve gruba söz konusu saatler arasında scannerın boş olduğu ile ilgili bir bilgilendirme e-maili atıp çalışmalarını iptal edebilirler.
5. 30 günlük süre içinde 2 kez üst üste, alınan randevuya gelinmediği halde takvimden kaldırmayan ve aynı zamanda gruba ya da yetkili personele bilgilendirme yapmayan kullanıcıların takvim kullanım ve resevasyon yapma yetkisi engellenebilecektir.
6. Scanner’da teknik arızlardan kaynaklanan zaman kayıpları yetkili personelin bilgisi dahilinde ve değerlendirmesi ile takvimdeki yoğunluğun elverdiği ölçüde aynı gün içinde telafi edilmeye çalışılacaktır.
7. UMRAM 3T Takviminde ayrılan çalışma saatleri karışıklığa neden olmaması için diğer rezervasyonlarla aynı renkte olmalıdır.

 

Mr görüntüleme Hijyen Prosedürleri için lütfen tıklayınız; https://umram.bilkent.edu.tr/index.php/tr/2020/06/15/umram-mr-goruntuleme-cihazi-covid-19-icin-hijyen-prosedurleri/