image001.gif

Umit Keles doktora derecesini Bilkent Üniversitesi Fizik Bölümünden 2014 yılında almıştır. Doktora süresince bilgisayar-hesaplamalı yoğun madde fiziği alanında çalışmalarda bulunmuş, özellikle Si temelli nanomalzemelerin elektriksel ve iletimsel özelliklerini araştırmıştır. Halen, Bilkent Üniversitesi Fizik Bölümündeki doktora sonrası araştırmacı görevine ilave olarak, UMRAM çatısı altında da Dr. Tolga Çukur'un araştırma grubunda görme esnasında nesne ve eylemlerin insan beynindeki temsilleri konusunda araştırmalarda bulunmaktadır.

Kalaivani Thangavel

Kalaivani Thangavel, lisans derecesini Mayıs 2013’te NGM College (Pollachi, Hindistan) Fizik Bölümü’nden, yüksek lisans derecesini Mayıs 2003’te PSG College of Art of Science (Coimbatore, Hindistan) Fizik Bölümü’nden aldı. Ayrıca Mart 2005’te Brathiar Üniversitesi (Coimbatore, Hindistan) Fizik Bölümü’nden yüksek lisans derecesi aldı. Nisan 2005’te Hindistan’ın Nükleer Bilimler Araştırma Kurulu (BRNS)’ten genç araştırmacı bursu aldı, ve araştırmalarına Eylül 2006’ya kadar Mepco Schlenk Engineering College (Virudhunagar, India), Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nde devam etti. Kasım 2007’de Milan Üniversitesi’nden doktora bursu aldı, ve Fizik, Astrofizik ve Uygulamalı Fizik doktora programında Prof. Alessandro Lascialfari ile yürüttüğü doktora çalışmalarını Aralık 2010’da tamamladı.  Doktora çalışmalarının bir kısmını Institut Charles Gerhardt, Montpellier-II Üniversitesi’nde Dr. Yannick Guari ile yaptı, ve bu arada “Moleküler Magnetizm üzerine Avrupa Doktorası” (EDMM) diploması aldı. Sonra Mayıs 2012’ye kadar doktora sonrası araştırmacı olarak DiSAV, Piemonte Orientale “Amedeo Avogadro” Üniversitesi’nde (Alessandria, İtalya) Prof. Mauro Botta ile çalıştı.

Ekim 2013’te UMRAM’a doktora sonrası araştırmacı olarak katıldı, ve şu an Yrd. Doç. Emine Ülkü Sarıtaş ile çalışmakta. Araştırma konuları yenilikçi manyetik nanoparçacıkların biyomedikal görüntüleme için (MRG ve MPG) uygulamalarıdır.

Phone : +903122903014