UMRAM/ASBAM Bahar 2023 Seminerleri: “High-definition MRI: tailored encoding and reconstruction across scales and field strengths”

Dr. Berkin Bilgiç

Massachusetts Genel Hastanesi, Harvard Tıp Fakültesi

Tarih/Saat: 3 Ağustos Perşembe, 14:00

YER: UMRAM SC106 (SEMİNER ODASI)

Konuşmacı Hakkında: Dr. Berkin Bilgiç, grubunun MRI için veri toplama ve yeniden yapılandırma teknikleri geliştirdiği Martinos Biyomedikal Görüntüleme Merkezi, Massachusetts Genel Hastanesi ve Harvard Tıp Okulu’nda Radyoloji alanında Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. Daha önce Massachusetts Genel Hastanesi ve Harvard Tıp Okulu’nda Radyoloji alanında Araştırma Görevlisi ve Eğitmen olarak görev yapmıştır. Doktora derecesini aldı. 2013 yılında MIT’den mezun oldu. 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisliği ve Fizik alanlarında lisans diplomasını aldı.