3T Tarayıcı için Yeni Takvim Prosedürü

Sayın 3T MRI kullanıcıları,
Mevcut prosedürlere göre, kullanıcılar randevularını UMRAM 3T tarayıcısı için Google takviminden almakta ve aynı zamanda açıklama kutusunda çekim hakkında bazı kısa bilgiler (isim, proje başlığı, PI vb.) vermektedir. Farklı kullanıcılar tarafından sunulan bilgilerin ayrıntı düzeyi ve biçimlendirilmesinde önemli bir heterojenlik olduğunu fark ettik. Bu da kullanıcı istatistiklerini çıkarmaya çalışırken bu açıklamaları işlemeyi zorlaştırıyor.

Tarayıcı kullanımına ilişkin istatistikleri yakalama becerimizi geliştirmek için, Ekim 2023 itibariyle rezervasyon prosedüründe aşağıdaki değişiklikleri yapıyoruz:

1. Tüm kullanıcılar rezervasyonlarını Google takviminde boş bir yer belirleyerek ve ardından rezervasyon taleplerini çekimi tanımlayan temel bir başlıkla birlikte Tanturk Bastug’a (tanturk.bastug@umram.bilkent.edu.tr) ileterek yapmalıdır: “Çekim yapanın adı, Proje Adı/Numarası, Yürütücü Adı”.
2. Uygunluk teyidinin ardından, sürecin tamamlanması için tüm kullanıcıların https://forms.gle/pT1SZxsVApm1yUEq9 adresindeki rezervasyon formunu doldurması gerekmektedir. Lütfen bu formun çekimizden önce gönderildiğinden emin olmanızın isteneceğini unutmayın.
3. İptal durumunda, Tanturk Bastug ile iletişime geçerek etkinliği takvimden ve gönderilen rezervasyon formunu veri tabanından silmesini sağlamalısınız.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.